Nine Company

Mindenki azt teszi hozzá a jelenlegi helyzethez, amit tud. Mi nyomtatható poszterekkel készültünk a figyelemfelhívás és a megelőzés jegyében.

A Nine Company közel egy hónapja home office-ban üzemel, szerencsések vagyunk, hogy szolgáltatásaink jelentős részét otthoni munkavégzéssel is biztosíthatjuk. Tudjuk azonban, hogy ez a lehetőség sokak számára nem adott, így a munkatársak egészségének megóvása jelenti az elsődleges kihívást.
A koronavírus terjedésének mérséklésében a leghatékonyabb eszköz a megfelelő tájékoztatás. Kreatív ügynökségként mi is szerettük volna kivenni a részünket a megelőzésből, meglévő kompetenciánkra támaszkodva.
Olyan azonnal felhasználható kommunikációs eszközöket terveztünk, amelyek edukációs és prevenciós jelleggel, a munkakörnyezetben hívják fel a figyelmet a WHO által ajánlott normák betartására. Ezek az anyagok különböző méretekben és formátumokban, egy kattintással, ingyenesen letölthetők magyar és német nyelven.
A fájlokat úgy alakítottuk ki, hogy azokat normál irodai körülmények között ti magatok is kinyomtathassátok, így a megfelelő üzenetek a lehető leggyorsabban a legjobb helyekre kerülhetnek.

Amennyiben ezt nem tudjátok megoldani vagy extra igények merülnek fel, keressetek minket bátran!

Ha nagyobb mennyiségben, nyomdai minőségben vagy speciális alapanyagra szeretnéd kérni a plakátokat, megoldjuk!

Nyomtatási árak

Egy csomag 1 példányt tartalmaz az összes elérhető kreatívból:

Az áraink nettó árak, amelyek nem tartalmazzák a 27% Áfát.
A nyomtatott anyagokat lehetőséged van felvenni irodánkban vagy elküldjük neked futárszolgálattal. Ez esetben 1500 Ft+Áfa szállítási díjat számolunk fel.

ÍRJ NEKÜNK!

Visszaírunk.