fbpx

Gyakornoki Program a Nine Company Kft.-nél

A kedvezményezett neve:
NINE Company Kommunikációs, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:
Gyakornoki Program a Nine Company Kft-nél

A szerződött támogatás összege:
8 498 692 Ft.

A támogatás mértéke (%-ban):
100%

A projekt tartalmának bemutatása:
A Nine Company Kft. a Gyakornoki programját sikeresen megvalósította.
A projektben tervezett 3 gyakornokot felvettük, a 6 hónapos foglalkoztatásuk, majd ezt követően a 3 hónapos tovább foglalkoztatásuk a tervezettek szerint rendben lezajlott.
A gyakornokok munkájával, hozzáállásával és a nálunk szerzett szakmai tudásukkal elégedettek vagyunk. Beilleszkedésük gyorsan és sikeresen megtörtént.
Folyamatosan fejlesztettük őket szakmailag és emberileg is. Átvették értékrendünket, elfogadták és magukévá tették, hogy csak a magas minőségű munkát adunk ki a kezünkből. Önállóan és csapatban is sikeresen tudnak dolgozni.
A kijelölt vállalati szakképzési kapcsolattartó napi rendszerességgel konzultált velük, illetve folyamatosan segítette őket az aktuális projektmenedzser is, akinek az aktuális projektjében részt vettek. Kérdéseiket, problémájukat azok felmerülésekor megbeszéltük.
Napi szinten kaptak visszajelzést munkájukról. A pozitív visszajelzés nagyban motiválta őket.
A szükséges munkaeszközöket, gépeket és szoftvereket megvásároltuk, üzembe helyeztük, így azok nagymértékben hozzájárulnak a munkakörülmények megfelelő szintjéhez.
A kommunikációs kötelezettségeinknek eleget tettünk, a projekt táblát kihelyeztük, a weboldalon feltüntettük a projekttel kapcsolatos információkat.

A projekt befejezési dátuma:
2020.12.14.

Projekt azonosító száma:
GINOP-5.2.4-19-2020-00154

nine-company-szechenyi-2020