SMR Global Supplier Summit


Rendezvénytervezés, installációtervezés, rendezvényszervezés, menedzselés

5. SMR Global Supplier Summit

Az SMR cégcsoport 2017-ben Magyarországot választotta, hogy a világszerte gyáraikba beszállító partnereivel közösen ünnepeljen. A vállalatok felsővezetőit és az SMR csoport globális vezetését, beszerzési vezetőit kellett olyan környezetbe és produkcióba cseppentenünk, amely megelőzi az eddigi, globális sztenderdeket.

A helyszín, ahová mindezt meg kellett álmodnunk, korántsem volt ideális környezetnek mondható. Egy komplett, modern konferenciatermet, exkluzív térérzetet teremtettünk a múlt századból itt maradt, a szó szorosabbik értelmezésében érintetlen egyetemi díszteremből.

A résztvevőket elkápráztatni – a repülőgép ajtajának kinyitásától a távozás utolsó pillanatáig – volt időnk a megbízóval közösen. Ezt az időt tervezett menetrend és kommunikációs eszközök segítségével ki is használtuk, minden érzékszervet lefoglalva. A konferencia szakmaiságát és ünnepélyességét pedig ezek az építőelemek támogatták és emelték, nem pedig eluralkodtak rajtuk. Olyannak terveztük őket, hogy tudják, hol van a helyük ebben az óriási láncban. Pont annyi impulzus és pont akkor érte őket, amitől a legjobb beszállító kiemelten nívósnak érzékeli a díját, és amitől a rendezvény az eddigi legjobb beszállítói konferencia lett az SMR csoport világában.

19 ország

160 résztvevő

1 kamion színpadtechnika

HASONLÓBAN GONDOLKOZOL?

ÍRJ NEKÜNK, SEGÍTÜNK!

ÍROK IS!