Erwin számolós fagyiadagoló kanál

Innováció a fagyizásban: ERWIN Smart Ice Cream Scoop

Projektünk középpontjában az ERWIN Smart Ice Cream Scoop áll, amely egy forradalmi újítás a fagyipiacon, és egyben egy jelentős mérföldkő a magyar műszaki innováció területén.

Intelligencia a fagylaltozásban is?!
Ez a készülék egy intelligens adagszámláló rendszert alkalmaz, amely automatikusan rögzíti a kiadott fagylaltgombócok számát, ezzel jelentősen megkönnyítve a fagyizók működését és növelve azok hatékonyságát. Az eszköz különbséget tesz a fagylalt kiadagolása és más, például tisztítási vagy felszabadítási mozgások között, így garantálva az adatok 100%-os pontosságát.

A rendszer egy központi adatfeldolgozóval kommunikál, amely összegyűjti és továbbítja az információkat a tulajdonosok számára (akár SMS-ben is), ezzel lehetővé téve az értékesítési adatok valós idejű nyomon követését.

Branding és weboldal kialakítása
A projektünk akkor kezdődött, amikor a szabadalom tulajdonosa felkeresett bennünket ötletével. Ettől a ponttól kezdve, a márka nevének kiválasztásától kezdve, minden stratégiai és kreatív feladatot mi láttunk el. A termékidentitás kialakításától a gyártástámogatásig, minden aspektusát koordináltuk annak érdekében, hogy a márkát sikeresen pozícionáljuk a piacon.

A cél az volt, hogy létrehozzunk egy vonzó, koherens vizuális identitást, amely tükrözi a termék innovatív jellegét és az ügyfelek igényeit, és színvilágában is jól illeszkedik fagyizás világába. A weboldal kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottunk a felhasználói élményre és az interaktív elemek integrálására, amelyek bemutatják a termék egyedülálló képességeit és előnyeit.

Ínycsiklandó demonstráció a SIRHA Budapest kiállításon
A SIRHA Budapest kiállítás kulcsfontosságú eleme egy kreatív és interaktív stand volt, amely a már korábban kialakított arculati elemeket integrálta. A standot úgy terveztük meg, hogy az ne csak vizuálisan vonzza a látogatókat, hanem személyes élményt is nyújtson számukra.

Az érdeklődők egy interaktív termékbemutató keretén belül az ERWIN Smart Ice Cream Scoop kanállal kimert fagylaltot élvezhették, miközben a stand fölé kihelyezett LCD kijelzőn élőben követhették nyomon a már kiosztott gombócok számát.

A vizuális vonzerőt tovább fokoztuk egy hatalmas fagyikanállal és stilizált mennyezettel, amelyet „fagyifelhőkkel” borítottuk be, ezáltal létrehozva egy álomszerű atmoszférát. Emellett a standban két mini tárgyalórészt alakítottunk ki, ahol magas minőségű felületek biztosították az elegáns és professzionális környezetet, a mélyebb üzleti beszélgetésekhez.

Eredmények és hatás
A weboldal és a márkázás sikeres bevezetése, valamint a figyelemfelkeltő kiállítási megjelenés hozzájárult a termék ismertségének és piaci fogadtatásának növeléséhez. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az ERWIN Smart Ice Cream Scoop a Forbes magazin áprilisi kiadásában is helyet kapott.

Következtetés
Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehettünk ennek a sikeres projektnek, amely a magyar műszaki újítások legjobbjait képviseli, és várjuk a további lehetőséget, hogy innovatív megoldásainkat a nagyközönség előtt is bemutathassuk.

2024
arculattervezés, grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, brand design, márkaépítés, weboldal készítés, standépítés
Pörgess bele