fbpx
Baán Pakk 25 éves jubileumi ünnepség - rendezvényszervezés

BAÁN PAKK 25 éves jubileumi ünnepség

2024
Baán Bt.
rendezvényszervezés, grafikai tervezés

A Baán Pakk professzionális ipari csomagolástechnikával foglalkozó partnerünk idén májusban ünnepelte fennállásának 25. születésnapját. Az ez alkalomból megrendezett esemény különlegessége abban rejlett, hogy a cég a partnereit és kollégáit a Baán Pakk saját telephelyén található ipari csarnok látta vendégül, szó szerint egy exkluzív külsőbe csomagolva.

A rendezvény enteriőrjében az általuk gyártott termékek használata kiemelt szerepet kapott, ezzel is hangsúlyozva a Baán Pakk csomagolástechnikai szakértelmét és fokozva a jelenlévők ismerős, meghitt érzését.

A világítástechnika, a dekorációk és a különböző installációk szerepe meghatározó volt a hangulatteremtésben, mely elemeket látványos showműsorral és ízletes vacsorával koronáztunk meg.

A meghívottak ebből a miliőből egy darabot haza is vihettek magukkal, hiszen egy általunk tervezett és kivitelezett, Baán Pakk logóval ellátott fadobozt kaptak ajándékba, amelyek egy üveg egyedi boroscímkével ellátott bort és gravírozott borospoharakat rejtettek.