fbpx
Sana+ Vitafood kiállítási stand építés

Sana+ Vitafood kiállítási stand

Elmondhatjuk, hogy 2019 óta egy egyedi megjelenésű standdal jelentünk meg a genfi Vitafoods kiállításon, ahol 8×3 méteren a SANA+ termékekeit prezentáltuk. A moduláris kiállítási tér célja a márka ismertségének növelése volt az élelmiszeriparban érintett nemzetközi célcsoportok körében. A stand dizájnja lehetővé tette, hogy előtérbe helyezzük a termékeket egy letisztult, egységes háttérrel, magasfényű, minőségi burkolatok és bútorok használatával.

A hangsúly a cég által gyártott étrendkiegészítő termékeken volt. Ezeket dekorációs elemként használtuk fel, a pezsgőtabletta tubusokat felakasztottuk, és a különböző típusú tablettákat pedig plexi dobozokban, nagy volumenben helyeztük ki. Ezek mind hozzájárultak a márka közvetített értékeihez.

Az általunk megálmodott és létrehozott stand nemcsak egy kommunikációs felület volt, hanem egy integrált, több kiállításon is felhasználható megoldás, amely hosszú távon is megállta a helyét. Ezzel a döntéssel a cég fenntarthatósági törekvéseit is tudjuk támogatni.

2024
Sana+ Kft.
standtervezés, standkivitelezés, grafikai tervezés